Vrouw maakt door psychische stoornis 6 keer per dag de wc schoon

Helpt yoga tegen depressie?
11 juli 2017
Lead singer van Linkin Park overleden
21 juli 2017
Toon alles

Vrouw maakt door psychische stoornis 6 keer per dag de wc schoon

Kelly Waite is een 36 jarige vrouw uit Engeland. Kelly lijdt aan een psychische stoornis. Dit is de obsessief-compulsieve stoornis. Dit is een stoornis waardoor je constant dwanggedachte krijgt die leiden tot dwangmatige handelingen. Denk dan aan constant je handen wassen of zoals in het geval van Kelly steeds weer de wc schoonmaken.

Eigen rietje

Door deze stoornis kan je nauwelijks meer normaal functioneren, omdat je constant met iets anders bezig bent zoals dingetjes schoonmaken of kijken of er iets wel goed ligt. Kelly neemt bijvoorbeeld ook een eigen rietje mee naar andere mensen of naar een restaurant omdat ze het vies vindt om uit glazen te drinken waar andere mensen ook uit gedronken hebben.

Prijs

Kelly vindt het zelf erg zwaar om mee te dealen, en nu zet ze zich dan compleet in voor andere mensen met deze stoornis. Ook heeft ze al een prijs verdient voor al haar inzet.

Heb je zelf ook te maken met een stoornis? Wees dan niet bang om dit te delen of hulp te zoeken!

Laat je reactie achter
Interessant? Deel het met je vrienden!

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten