Dappere The Voice Kids-winnares Laura over haar depressie: “Dit is geen falen, maar toegeven dat je kracht even op is”

Cabaret doorbreekt taboe rondom angst en depressie
8 december 2016
Haal het taboe van depressie! Hoe maak jij deze moeilijke ziekte bespreekbaar?
10 april 2017
Toon alles

Dappere The Voice Kids-winnares Laura over haar depressie: “Dit is geen falen, maar toegeven dat je kracht even op is”

Laura van Kaam, oud-winnares van The Voice Kids, is wederom opgenomen. De 18-jarige zangeres kampt namelijk nog steeds met een zware depressie.

In 2013 won Laura The Voice Kids. Sindsdien had ze dus hoop op een schitterende toekomst. Nog steeds is dat natuurlijk zo; ze is jong én buitengewoon getalenteerd. Oh ja, én heel Nederland weet wie ze is.  Dat dit soort succes geen garantie is voor geluk blijkt wel uit haar verhaal. In december 2016 bekende ze al dat ze depressief was. Wij krijgen dagelijks vragen over een depressie en weten uit eigen ervaring dat het niet niks is. Wij willen Laura van Kaam dan ook heel veel sterkte wensen vanuit het hele team van Mentaalgezond.nl

Nu schrijft ze op Facebook:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je reactie achter
Interessant? Deel het met je vrienden!

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten