het innerlijke kind wat emoties doen
Burn out: Het innerlijke kind
2 mei 2016
run voor kngf mudmasters vip
Mud Masters VIPS: run voor KNGF Geleidehonden
18 mei 2016
Toon alles

Mijn eerste bowl avontuur

bowl avontuur met een hulphond

Hoi allemaal,

We hebben weer iets super leuks meegemaakt. Vrouwtje is met een groep mensen van haar thuisbegeleiding organisatie gaan bowlen. Eerst dacht ik “Bowlen?, wat zou dat nu weer zijn!” maar eenmaal daar aangekomen was dat wel heel leuk! Allemaal mensen die hele grote ballen weggooide. Ik dacht eerst dat ik ze dan allemaal mocht ophalen, maar dat mocht helaas niet van vrouwtje. Omdat ik dit natuurlijk nog nooit meegemaakt had was er een kleine training voor mij. Als vrouwtje aan de beurt was moest ik eerst ver van de baan liggen en blijven, dat had ik al heel snel door en het duurde dus ook niet lang tot ik rustig los met vrouwtje de baan op liep en schuin achter/naast haar ging zitten wachten. Met veel concentratie keek ik dan hoe vrouwtje de veel te grote en zware bal over de baan weg gooide.

Na twee rondes werd het vrouwtje even te veel en zijn we rustig gaan zitten. Ik gaf aan dat ze medicatie nodig had en heb lekker met haar geknuffeld tot de angst en spanning zakte. Al met al een super geslaagde avond, veel geleerd, goed samen gewerkt en weer iets nieuws overwonnen. Want vrouwtje kon dit voor dat ik er was helemaal niet!! Veel te eng al die kijkende mensen. Maar mijn eerste bowl avontuur zit erop!

POOT van mij en vrouwtje!

Laat je reactie achter
Interessant? Deel het met je vrienden!

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten